7 dana kompozicije - glazbena radionica

 

TrevorBrown.jpg

 

NAZIV: 7 dana kompozicije

VODITELJ: Trevor Brown

SADRŽAJ:
“Zvuk je nevidljiv, no u kazalištu može biti i glumac u predstavi, ili boja svjetla, može prikazati prošlost ili budućnost. Zvuk može biti arhitektura unutar koje se zamišlja svijet.”
Muzička radionica stvarati će kompozicije koristeći razne instrumente ili glasove, elektroniku, field recordins (terensko snimanje) i improvizaciju. Raditi će se u suradnji sa kazalištem, plesom i vizualnim projekcijama.
Potrebno predznanje: zanimanje za muziku, kompoziciju, radijske prijenose ili kazalište. Poželjno neko iskustvo u snimanju i stvaranju muzike, bilo digitalno ili analogno.
Trevor Brown (Australia) već 20 godina kontinuirano izvodi kao glazbenik na mnogobrojnim internacionalnim festivalima u Australiji i Europi. Profilirao se kao kompozitor i vrsni improvizator, istražujući svoje talente u brojnim projektima po cijelom svijetu; od cirkusa do simfonija, od Darwina do Dakara. Njegova sposobnost da spaja klasičnu glazbu i folk, elektroničku i eksperimentalnu kompoziciju već se osjetila na festivalu Sedam dana stvaranja budući da Trevor gostuje već dvije godine kao muzičar, no sada će po prvi puta raditi u formi otvorene radionice.

Radionica će se održati na engleskom jeziku.

PRODUKT: Glazbena kompozicija
BROJ SUDIONIKA: 3-6
POČETAK RADIONICE: 09.08.2015.
PREZENTACIJA: 15.08.2015.
KONTAKT: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - 00385977756566

FB

7ds svijet potpune autorske slobode i pomalo neobičnih stanovnika smjestio se usred čarobne Istre, a već 15. godinu zaredom mladi i afimirani autori u njega dolaze kako bi predstavili svoj rad, razmijenili ideje i započeli nove suradnje. 

Pridruži nam se od 12. do 18. kolovoza!


7ds radionice

Sedam dana polaznici radionica stvaraju nove autorske radove koje predstavljamo u programu festivala, u sklopu završne multimedijalne manifestacije Upravo stvoreno. 


1. RADIONICA FILMSKOG EKSPERIMENTA

2. RADIONICA ANALOGNE FOTOGRAFIJE

3. RADIONICA DUBOKOG TISKA

4. RADIONICA PSIHOLOGIJE / KREATIVNOG RAZVOJA