10. festival "Sedam dana stvaranja"

Jubilarni 10. festival "Sedam dana stvaranja" održati će se 11. - 17.8.2013. u Pazinu. Kao i proteklih godina cilj nam  je stvarati i promovirati kreativnost i umjetnost ovdje i sada. U interakciji autora, sudionika i gostiju  kroz razne medije razvija se proces sinkronizirane kreacije koja kulminira na završnoj večeri Festivala prezentacijom produkata radionica.
Priprema se bogat večernji program i kombinacija već profiliranih kvalitetnih radionica za početnike  i/ili iskusnije sudionike ali i nekih potpuno novih radionica... Osim toga sudionike i goste Festivala očekuju i neka posebna iznenađenja. Zainteresirano mnoštvo se budi, propituje ... 10. jubilarni festival "Sedam dana stvaranja" se zagrijava....

FB

7ds svijet potpune autorske slobode i pomalo neobičnih stanovnika smjestio se usred čarobne Istre, a već 15. godinu zaredom mladi i afimirani autori u njega dolaze kako bi predstavili svoj rad, razmijenili ideje i započeli nove suradnje. 

Pridruži nam se od 12. do 18. kolovoza!


7ds radionice

Sedam dana polaznici radionica stvaraju nove autorske radove koje predstavljamo u programu festivala, u sklopu završne multimedijalne manifestacije Upravo stvoreno. 


1. RADIONICA FILMSKOG EKSPERIMENTA

2. RADIONICA ANALOGNE FOTOGRAFIJE

3. RADIONICA DUBOKOG TISKA

4. RADIONICA PSIHOLOGIJE / KREATIVNOG RAZVOJA