Festival Sedam dana stvaranja

Sedam dana stvaranja je festival bogate kulturne proizvodnje, ponude i promidžbe, koji okuplja velik broj autora, te pozitivni i angažirani entuzijazam stvaralački opredijeljenih ljudi. Festival stvara kreativne vibracije i poticaje za razvoj pojedinca i socijalne sredine u svrhu suzbijanja kulturne apatije i pasivnosti i na taj je način postao kreator kvalitetne promjene zajednice, transfer izmjene iskustva i promicatelj kulturnih dobara.

Festival se redovito održava u Pazinu počevši od 2004. godine, pa sve do danas, a realizira se kroz tri razine – produkcija, edukacija i promocija.

Na prvoj razini djeluju radionice i umjetnička kolonija. Na drugoj razini odvijaju se predavanja, okrugli stol i tribine otvorenog tipa dok se na trećoj odvija promocija i prezentacija gotovih djela autora u usponu i gotovih djela već priznatih autora. Festival je podijeljen na tri tematska ciklusa; dok je prvih pet godina promišljana „Istra na granici tradicionalnog i suvremenog“, a drugi se ciklus bavio temom "SVEjednoISTRA", treći ciklus koji završava 2018. godine odredila je "Apoteoza prostora mišljenja".

FB

7ds radionice

Sedam dana u okružju potpune autorske slobode rezultira novim radovima koje predstavljamo na festivalu, u sklopu završne multimedijalne manifestacije Upravo stvoreno. 

Na radionice se mogu prijaviti svi, bez obzira na prethodno umjetničko obrazovanje ili iskustvo.

Ovogodišnje radionice bit će objavljene uskoro. 

Radionice 2017.