7ds radionice 2016.

Radionice traju od 14. do 20. 8. (ILA do 19.8.) Sudionici kao zajednica žive i stvaraju u pazinskom Kaštelu, imajući pritom potpunu autorsku slobodu. Voditelji radionica su u ulozi mentora, a potrebna oprema osigurana je za svaku radionicu. Produkti (filmovi, instalacije, izložbe, predstave...) nastali nakon sedam dana intenzivnog rada javnosti se prezentiraju završne večeri festivala na multimedijalnom događaju Upravo stvoreno.

Sudionici su usmjeravani na praćenje večernjeg programa koji se sastoji od prezentacija rada afirmiranih umjetnika, edukativnih predavanja i kvalitetnog zabavnog dijela programa. Tako sudionici svih radionica dobivaju zajednički input i dobiva se efekt zajednice motiviranih pojedinaca usmjerene na kreativan proces.

Interakcijom među radionicama i svim ostalim sudionicima na Festivalu dobiva se dinamična platforma za razmjenu iskustava i razvoj ideja.

 

Popis radionica:

ILA - radionica keramike

7 dana kompozicije - glazbena radionica

HALITUS - radionica eksperimentalnog filma

Vizualno-izvedbena radionica

Radionica monografije

Foto-laboratorijPRIJAVEPrijavnica
ROK: 7.8. 2016. (ne odnosi se na Halitus)
CIJENA: 500 kn* // 250 kn** // free***

* Uključuje radionicu s voditeljem, smještaj, festivalsku majicu i ručak svih sedam dana 
** Uključuje radionicu s voditeljem 
*** Sudionici koji se u dogovoru s organizatorima aktivno volonterski uključe u organizaciju projekta mogu biti u potpunosti ili djelomično oslobođeni plaćanja kotizacije

>>>NAČIN PLAĆANJA: osobno na festivalu ili na žiro račun udruge Veliki mali čovjek HR1524020061100411893, Erste banka

Info: 098 590863 Tijana | 095 9079782 David
U slučaju većeg broja prijava uzimat će se u obzir vrijeme prijave, motivacija i predispozicije sudionika. Sve prijave zaprimljene nakon roka uzet će se u obzir isključivo u slučaju nepopunjavanja predviđenog broja slobodnih mjesta.

Ako od prijavljene radionice odustanete, molimo vas da se odmah obratite kontakt osobi radionice kako bi na vaše mjesto mogao doći netko drugi.

Vidimo se u Pazinu!

FB

7ds svijet potpune autorske slobode i pomalo neobičnih stanovnika smjestio se usred čarobne Istre, a već 15. godinu zaredom mladi i afimirani autori u njega dolaze kako bi predstavili svoj rad, razmijenili ideje i započeli nove suradnje. 

Pridruži nam se od 12. do 18. kolovoza!


7ds radionice

Sedam dana polaznici radionica stvaraju nove autorske radove koje predstavljamo u programu festivala, u sklopu završne multimedijalne manifestacije Upravo stvoreno. 


1. RADIONICA FILMSKOG EKSPERIMENTA

2. RADIONICA ANALOGNE FOTOGRAFIJE

3. RADIONICA DUBOKOG TISKA

4. RADIONICA PSIHOLOGIJE / KREATIVNOG RAZVOJA