Festival "Sedam dana stvaranja"

"Sedam dana stvaranja" je festival bogate kulturne proizvodnje, ponude i promidžbe, koji okuplja velik broj autora, te pozitivni i angažirani entuzijazam stvaralački opredijeljenih ljudi. Festival stvara kreativne vibracije i poticaje za razvoj pojedinca i socijalne sredine u svrhu suzbijanja kulturne apatije i pasivnosti i na taj je način postao kreator kvalitetne promjene zajednice, transfer izmjene iskustva i promicatelj kulturnih dobara.

Festival se redovito održava počevši od 2004. godine, pa sve do danas, a realizira se kroz tri razine – produkcija, edukacija i promocija.

Na prvoj razini djeluju radionice i umjetnička kolonija. Na drugoj razini odvijaju se predavanja, okrugli stol i tribine otvorenog tipa dok se na trećoj odvija promocija i prezentacija gotovih djela autora u usponu i gotovih djela već priznati autora. Festival je podijeljen na dva tematska ciklusa, dok je prvih pet godina promišljana „Istra na granici tradicionalnog i suvremenog“, trenutni ciklus bavi se temom SVEjednoISTRA.

FB
14. festival Sedam dana stvaranja
13. 8. 2017. - 19. 8. 2017.
Prijave do 5. kolovoza 2017. 

Opće informacije: 7ds radionice 2017.

Otvorene radionice:
Radionica analogne fotografije
Voditelj: Sven Stilinović
Tijelo riječi - književno-izvedbena radionica
Voditeljice: Neva Lukić i Josipa Bubaš

7ds rezidencije:

Trevor Brown Music Composition Workshop
7ds-rezidencija - radionica performansa
Jelena Lovrec - Kvadratni metar kulture

52 000 Pazin