7ds radionice 2015.

7ds radionice 2015. započinju 09.08.2015. i traju do 15.08.2015.

Tijekom sedam dana rada sudionicima će biti omogućeno sudjelovanje na tribinama, predavanjima, predstavljanjima, video večerima, performansima, izložbama i glazbenim događanjima. Najavljujemo također puno zanimljivih gostiju.

Kotizacija

Troškovi smještaja i prehrane bit će podmireni djelom iz projekta, a djelom uplatom vaših kotizacija, koju možete uplatiti na Festivalu ili na žiro račun udruge Veliki mali čovjek Erste bank (IBAN) HR1524020061100411893.

Sudionici plaćaju ukupnu kotizaciju od 500 kn koja osigurava radionicu s voditeljem, smještaj, festivalsku majicu i ručak svih sedam dana.
Sudionici koji imaju smještaj i prehranu plaćaju 250 kuna za sudjelovanje na radionici. Sudionici koji se u dogovoru s organizatorima aktivno volonterski uključe u organizaciju projekta mogu biti u potpunosti ili djelomično oslobođeni plaćanja kotizacije.

Prijave

Molimo sve sudionike da svoje sudjelovanje na radionici potvrdite putem priloženog prijavnog obrasca, i to do 25.07.2015. Iznimka je HALITUS - radionica eksperimentalnog filma kojoj je rok za prijavu 1. srpnja, a prijave se vrše putem vlastitog prijavnog obrasca. Slanjem obrasca sudionik potvrđuje da je u vremenu održavanja radionice u mogućnosti sudjelovati na radionici.

Opcionalno obrazac možete poslati na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom "Prijava na radionicu". Ukoliko bude prijavljeno više sudionika od onoga što ih pojedina radionica može primiti uzimat će se u obzir vrijeme prijave, motivacija i predispozicije sudionika (ukoliko su potrebne). Sve prijave zaprimljene nakon roka uzet će se u obzir isključivo u slučaju nepopunjavanja predviđenog broja slobodnih mjesta.

Info kontakt: 0977756566 Ida ili 0915782929 Sara

U slučaju odustajanja molimo vas da se odmah obratite kontakt osobi, kako bi na vaše mjesto mogao doći netko drugi.

Iskustvene 7ds radionice 2015:

Šenji V - radionica crtanja
24 kroz 7, kustoska radionica
HALITUS - radionica filmskog eksperimenta
FRANKENSTEIN - neverbalni teatar – akrobalans – kontakt-žongliranje
7 dana kompozicije, glazbena radionica
RIJEČ-TIJELO-PROSTOR - književna i radionica pokreta

Projektne 7ds radionice 2015:

FOTO LABORATORIJI, STARI ZANATI - NADGRADNJA

FB

7ds svijet potpune autorske slobode i pomalo neobičnih stanovnika smjestio se usred čarobne Istre, a već 15. godinu zaredom mladi i afimirani autori u njega dolaze kako bi predstavili svoj rad, razmijenili ideje i započeli nove suradnje. 

Pridruži nam se od 12. do 18. kolovoza!


7ds radionice

Sedam dana polaznici radionica stvaraju nove autorske radove koje predstavljamo u programu festivala, u sklopu završne multimedijalne manifestacije Upravo stvoreno. 


1. RADIONICA FILMSKOG EKSPERIMENTA

2. RADIONICA ANALOGNE FOTOGRAFIJE

3. RADIONICA DUBOKOG TISKA

4. RADIONICA PSIHOLOGIJE / KREATIVNOG RAZVOJA