Festival Sedam dana stvaranja

Sedam dana stvaranja je festival bogate kulturne proizvodnje, ponude i promidžbe, koji okuplja velik broj autora, te pozitivni i angažirani entuzijazam stvaralački opredijeljenih ljudi. Festival stvara kreativne vibracije i poticaje za razvoj pojedinca i socijalne sredine u svrhu suzbijanja kulturne apatije i pasivnosti i na taj je način postao kreator kvalitetne promjene zajednice, transfer izmjene iskustva i promicatelj kulturnih dobara.

Festival se redovito održava u Pazinu počevši od 2004. godine, pa sve do danas, a realizira se kroz tri razine – produkcija, edukacija i promocija.

Na prvoj razini djeluju radionice i umjetnička kolonija. Na drugoj razini odvijaju se predavanja, okrugli stol i tribine otvorenog tipa dok se na trećoj odvija promocija i prezentacija gotovih djela autora u usponu i gotovih djela već priznatih autora. Festival je podijeljen na tri tematska ciklusa; dok je prvih pet godina promišljana „Istra na granici tradicionalnog i suvremenog“, a drugi se ciklus bavio temom "SVEjednoISTRA", treći ciklus koji završava 2018. godine odredila je "Apoteoza prostora mišljenja".

FB

7ds svijet potpune autorske slobode i pomalo neobičnih stanovnika smjestio se usred čarobne Istre, a već 15. godinu zaredom mladi i afimirani autori u njega dolaze kako bi predstavili svoj rad, razmijenili ideje i započeli nove suradnje. 

Pridruži nam se od 12. do 18. kolovoza!


7ds radionice

Sedam dana polaznici radionica stvaraju nove autorske radove koje predstavljamo u programu festivala, u sklopu završne multimedijalne manifestacije Upravo stvoreno. 


1. RADIONICA FILMSKOG EKSPERIMENTA

2. RADIONICA ANALOGNE FOTOGRAFIJE

3. RADIONICA DUBOKOG TISKA

4. RADIONICA PSIHOLOGIJE / KREATIVNOG RAZVOJA