7DS radionice 2017.

14. festival Sedam dana stvaranja

 

SEDAM DANA STVARANJA 3

Radionice otvorenog tipa

1. Radionica analogne fotografije - kolaži u boji - Voditelj: Sven Stilinović     

2. Pazin Scrapbook - radionica direktnog tiska - Voditeljica: Sabina Damiani

3. Tijelo riječi - književno-izvedbena radionica - Voditeljice: Neva Lukić i Josipa Bubaš

4. Radionica psihologije i umjetnosti - Voditelj: Goran Poropat 

Opće informacije

 

Na radionice otvorenog tipa prijaviti se mogu svi. Na radionicama se aktivno radi svih sedam dana na autorskim proizvodima koji se javnosti prezentiraju zadnje večeri festivala na multimedijalnom događaju Upravo stvoreno u pazinskom Kaštelu. 

Radionice se održavaju u Pazinu i traju od 13. do 19. 8. 2017., a prijave se primaju do 5. kolovoza 2017. 

Cijena same radionice iznosi 250 kn, dok kompletan boravak na festivalu koji uključuje radionicu, smještaj, ručak i simboličan doručak iznosi 500 kn

Volonterska mjesta su popunjena.

Način plaćanja: Osobno na festivalu ili na žiro račun udruge Veliki mali čovjek HR1524020061100411893, Erste banka.

Kontakt: 098 186 4539 Dora | 095 907 9782 David 

Napomena:
U slučaju većeg broja prijava uzimat će se u obzir vrijeme prijave, motivacija i predispozicije sudionika. Sve prijave zaprimljene nakon roka uzet će se u obzir isključivo u slučaju nepopunjavanja predviđenog broja slobodnih mjesta.

Ako od prijavljene radionice odustanete, molimo vas da se odmah obratite kontakt osobi radionice kako bi na vaše mjesto mogao doći netko drugi.

 


 

Prijava

 

Prijaviti se možete putem prijavnice ovdje do 5. kolovoza 2017. 

U slučaju poteškoća, sve podatke navedene u prijavnici možete poslati na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


 

7ds rezidencije

 

1. Trevor Brown Music Composition Workshop - radionica glazbene kompozicije

2. 7ds-rezidencija - radionica performansa

3. Jelena Lovrec (Kvadratni metar kulture) - potraga za kvadratnim metrom kulture u Istarskoj županiji

 

Produkti se prezentiraju javnosti posljednje večeri festivala. 

 


 

Kako izgledaju radionice

 

Sudionici na radionicama prolaze kroz aktivan, iskustveni proces rada pripremljen i usmjeravan od strane voditelja radionice. Poseban element predstavlja mogućnost interakcije među radionicama kao i sa svim ostalim sudionicima na Festivalu čime se dobiva dinamična platforma za izmjenu iskustva i razvoj ideja.  Na kraju se, kroz izabrani medij, potiče izražavanje spoznatog i stvorenog prema van - prema javnosti, pa su tako svake godine svi produkti radionica prezentirani na posebnoj promocijskoj večeri u sklopu Festivala.

Tijekom godina razvili smo posebnu koncepciju organizacije i provedbe radionica usmjerenih na umjetnički i stvaralački rad. Radionice se odvijaju u intenzivnom obliku, 7 dana uzastopno u vrijeme trajanja Festivala.

Sudionici su usmjeravani na praćenje večernjeg programa koji je za njih pripremljen, a koji se sastoji od prezentacija rada afirmiranih umjetnika, edukativnih predavanja i kvalitetnog zabavnog dijela programa. Na taj način sudionici svih radionica dobivaju zajednički input i dobiva se efekt zajednice motiviranih pojedinaca usmjerene na kreativan proces stvaranja što uglavnom rezultira snažnim pozitivnim iskustvom učenja i razmjene iskustva, obogaćivanja i osnaživanja – o čemu naši sudionici godinama rado svjedoče.

Osim toga, kao rezultat nastaju produkti: video materijali, predstave, izložbe na kojima može uživati šira javnost. Na taj način gledano radionice festivala sedam dana stvaranja pravi su proizvođači kulture.

Svaka radionica traje sedam dana, a s radom se počinje dopodne. 

Prijaviti se možete ovdje.

 

Vidimo se u Pazinu!

FB

7ds svijet potpune autorske slobode i pomalo neobičnih stanovnika smjestio se usred čarobne Istre, a već 15. godinu zaredom mladi i afimirani autori u njega dolaze kako bi predstavili svoj rad, razmijenili ideje i započeli nove suradnje. 

Pridruži nam se od 12. do 18. kolovoza!


7ds radionice

Sedam dana polaznici radionica stvaraju nove autorske radove koje predstavljamo u programu festivala, u sklopu završne multimedijalne manifestacije Upravo stvoreno. 


1. RADIONICA FILMSKOG EKSPERIMENTA

2. RADIONICA ANALOGNE FOTOGRAFIJE

3. RADIONICA DUBOKOG TISKA

4. RADIONICA PSIHOLOGIJE / KREATIVNOG RAZVOJA