Što je baza

Kao dio sustava Sedam dana stvaranja Baza 7DS ima za cilj kontinuirano promišljati, razvijati i unaprijeđivati projekt na način da prikuplja informacije, istražuje, sistematizira, analizira i procjenjuje 7ds „know how“. Baza je mjesto kolektivnog iskustva i znanja organizatora Festivala, široke mreže volontera i stručnjaka.

Baza 7DS ima  izrazito važnu ulogu, a krajnja je želja da se  uspostavi održivi međunarodni mehanizam artikulacije, stvaranja i promicanja suvremene umjetnosti i umjetnika, ali ne samo, već spajanje ljudi različitih disciplina, baština i tradicija. Baza kao tijelo analizira trendove, predviđa njihove posljedice, savjetuje se i provodi planirane programe akcija sa svrhom da služe organizacijskom i javnom interesu.

FB

7ds svijet potpune autorske slobode i pomalo neobičnih stanovnika smjestio se usred čarobne Istre, a već 15. godinu zaredom mladi i afimirani autori u njega dolaze kako bi predstavili svoj rad, razmijenili ideje i započeli nove suradnje. 

Pridruži nam se od 12. do 18. kolovoza!


7ds radionice

Sedam dana polaznici radionica stvaraju nove autorske radove koje predstavljamo u programu festivala, u sklopu završne multimedijalne manifestacije Upravo stvoreno. 


1. RADIONICA FILMSKOG EKSPERIMENTA

2. RADIONICA ANALOGNE FOTOGRAFIJE

3. RADIONICA DUBOKOG TISKA

4. RADIONICA PSIHOLOGIJE / KREATIVNOG RAZVOJA