Dokumentarni eksperiment

Naziv radionice: DOKUMENTARNI EKSPERIMENT
Voditelji:  Morana Komljenović, Željka Kovačević i Lovro Čepelak
Sadržaj radionice: Radionica se nastavlja na program koji studio Fade In iz Zagreba već niz godina provodi u sklopu festivala Sedam dana stvaranja.  Radionica kombinira dokumentaristički i eksperimentalni pristup. Ona nudi nov pristup kreiranju medijskog proizvoda, njegova korištenja ali i boljeg razumijevanja audiovizualnog medija. Analizom i dekonstrukcijom dokumentarističkog zapisa, kreirat će se proizvod koji će na inovativan način progovarati o stvarnosti koja nas okružuje. Fade In je najpoznatiji po svom dokumentarnom serijalu za mlade Direkt (za HTV), dokumentarnim filmovima OBLAK, GABRIEL, BOSANOGA i GANGSTER TE VOLI. Tri je puta prepoznat kao najbolja produkcija u Hrvatskoj na Danima hrvatskog filma (2003., 2007. i 2012.).
Radionica je organizirana u suradnji s Fade In-om uz potporu Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.
Produkt radionice: VIDEO do 30 min.
Broj sudionika:  2 uz prijavu (za prijavu na radionicu potrebno je predznanje korištenja kamere i osnova digitalne montaže - Premiere i/ili Final Cut Pro), te do 4 sudionika - na poziv!
Početak radionice:  11.8.2013
Kontakt: Morana Komljenović 0913233001, www.fadein.hr

Za prijavu klikni ovdje...

FB

7ds svijet potpune autorske slobode i pomalo neobičnih stanovnika smjestio se usred čarobne Istre, a već 15. godinu zaredom mladi i afimirani autori u njega dolaze kako bi predstavili svoj rad, razmijenili ideje i započeli nove suradnje. 

Pridruži nam se od 12. do 18. kolovoza!


7ds radionice

Sedam dana polaznici radionica stvaraju nove autorske radove koje predstavljamo u programu festivala, u sklopu završne multimedijalne manifestacije Upravo stvoreno. 


1. RADIONICA FILMSKOG EKSPERIMENTA

2. RADIONICA ANALOGNE FOTOGRAFIJE

3. RADIONICA DUBOKOG TISKA

4. RADIONICA PSIHOLOGIJE / KREATIVNOG RAZVOJA