Glas u pokretu

Naziv radionice: GLAS U POKRETU
Voditeljica: Nicoletta Valente (muzikoterapeut, psiholog, pjevačica i butoh plesačica)
Sadržaj: Glas je jedinstven i nezamjenjiv instrument koji se koristi u svakodnevnom ljudskom životu.
Pokret i Glas su komplementarni načini izražavanja naše osobnosti. Djelotvornost naše komunikacije ovisi i o pokretima tijela i o kvaliteti glasa.
Svrha predložene radionice je oslobađanje Glasa i skladanje vokalnih pejzaža, uz izražavanje kroz pokrete koji izviru iz naših osjećaja.
Ciljevi:
- poboljšanje disanja
- oslobađanje Glasa i istraživanje vlastite kreativnosti u njegovom korištenju
- osvještavanje podražaja koji tjeraju naše tijelo na pokret
- otkrivanje različitih mogućnosti koje Glas nudi u pokretu
- korištenje novousvojenih tehnika  u skladanje vokalnih pejzaža
Kako bi se ostvarili ovi ciljevi, tijekom radionice koristit će se multidisciplinarni pristup. Polaznici ce sudjelovati u vježbama Vokalne tehnike, Muzikoterapije i vježbama Butoh plesa kako bi postigli osobni rast i spoznali povezanost svog uma, tijela i glasa.  
Produkt radionice: predstava ili vokalna pratnja za predstavu druge radionice (suradnja!!!)
Broj sudionika: 5 - 10
Početak radionice: 11.8.2013
Kontakt: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., (0034) 665095122 ili (00385) 994123658

Za prijavu klikni ovdje...

FB

7ds svijet potpune autorske slobode i pomalo neobičnih stanovnika smjestio se usred čarobne Istre, a već 15. godinu zaredom mladi i afimirani autori u njega dolaze kako bi predstavili svoj rad, razmijenili ideje i započeli nove suradnje. 

Pridruži nam se od 12. do 18. kolovoza!


7ds radionice

Sedam dana polaznici radionica stvaraju nove autorske radove koje predstavljamo u programu festivala, u sklopu završne multimedijalne manifestacije Upravo stvoreno. 


1. RADIONICA FILMSKOG EKSPERIMENTA

2. RADIONICA ANALOGNE FOTOGRAFIJE

3. RADIONICA DUBOKOG TISKA

4. RADIONICA PSIHOLOGIJE / KREATIVNOG RAZVOJA