Što je baza

Kao dio sustava Sedam dana stvaranja Baza 7DS ima za cilj kontinuirano promišljati, razvijati i unaprijeđivati projekt na način da prikuplja informacije, istražuje, sistematizira, analizira i procjenjuje 7ds „know how“. Baza je mjesto kolektivnog iskustva i znanja organizatora Festivala, široke mreže volontera i stručnjaka.

Baza 7DS ima  izrazito važnu ulogu, a krajnja je želja da se  uspostavi održivi međunarodni mehanizam artikulacije, stvaranja i promicanja suvremene umjetnosti i umjetnika, ali ne samo, već spajanje ljudi različitih disciplina, baština i tradicija. Baza kao tijelo analizira trendove, predviđa njihove posljedice, savjetuje se i provodi planirane programe akcija sa svrhom da služe organizacijskom i javnom interesu.

FB

7ds svijet potpune autorske slobode i pomalo neobičnih stanovnika smjestio se usred čarobne Istre, a već 15. godinu zaredom mladi i afimirani autori u njega dolaze kako bi predstavili svoj rad, razmijenili ideje i započeli nove suradnje. 

Pridruži nam se od 12. do 18. kolovoza na jednoj od naših sedmodnevnih radionica.


7ds radionice

Sedam dana u okružju potpune autorske slobode rezultira novim radovima koje predstavljamo na festivalu, u sklopu završne multimedijalne manifestacije Upravo stvoreno. 


Prijave do 20. 7.:

1. RADIONICA FILMSKOG EKSPERIMENTA

2. RADIONICA ANALOGNE FOTOGRAFIJE

3. RADIONICA DUBOKOG TISKA

4. RADIONICA PSIHOLOGIJE / KREATIVNOG RAZVOJA

Pretprodaja traje do 14.7. Više informacija potražite ovdje.