Prijave na radionice 2018.

Molimo da prije prijave pročitate informacije u nastavku.


Opće informacije


7ds radionice održavaju se u Pazinu tijekom 15. festivala Sedam dana stvaranja i traju od 12. do 18. 8. 2018.

Prijave za 7ds radionice primaju se do 20. srpnja, a pretprodajna cijena vrijedi do 14. srpnja.

Svi prijavljeni na radionice dobit će odgovor do 27. srpnja.

Sudionici sedam dana intezivno rade na autorskim radovima koje završne večeri festivala predstavljaju na multimedijalnoj manifestaciji Upravo stvoreno u pazinskom Kaštelu.

Na radionice se prijaviti mogu svi bez obzira na prethodno iskustvo, osim ako nije drukčije naznačeno.

Cijena

Radionice:

EARLY BIRD: Cijena same radionice iznosi 250 kn, dok kompletan boravak na festivalu koji uključuje radionicu s opremom i mentorom, 7-dnevni smještaj, ručak i simboličan doručak iznosi 500 kn. Cijena vrijedi do 14. 7. Prijave se do 20. 7.

LATE BLOOMER: Cijena same radionice iznosi 300 kn, dok kompletan boravak na festivalu koji uključuje radionicu s opremom i mentorom, 7-dnevni smještaj, ručak i simboličan doručak iznosi 750 kn. Cijena vrijedi nakon 14. 7. Prijave se primaju do 20. 7.

Kotizaciju možete platiti osobno na festivalu ili na žiro račun udruge Veliki mali čovjek HR1524020061100411893 (Erste banka).

VOLONTIRANJE: Postoji mogućnost volontiranja na festivalu u zamjenu za nižu cijenu radionice (1-2 osobe). Volontiranje podrazumijeva da sudionik ravnopravno s organizacijom dijeli odgovornost za dodijeljeni zadatak (npr. fotografiranje festivala), u skladu sa slobodnim vremenom koje ne provodi na radionici. Za volontiranje se, nakon što se prijavite putem prijavnice, možete javiti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


Praktične informacije


Svaka radionica traje sedam dana, s radom se počinje dopodne, a navečer polaznici prate večernji program festivala. 

Mentori, polaznici, sudionici i dio organizacije festivala smješteni su tijekom festivala u DC Veli Jože u višekrevetnim sobama.

Sanitarni čvorovi sadrže dovoljno tuševa. Posteljina je dostupna, no možete ponijeti i vlastitu. 

Večeri u Pazinu su hladne i tijekom ljeta, pa ako vam deka nije dovoljna, molimo da ponesete sa sobom vreću za spavanje.

Sudionici za doručak dobivaju krafne, a za ručak kuhani obrok. Vegetarijanci u prijavnici označuju potvrdno ovu kategoriju. Za vegane i ostale alternativne načine prehrane nažalost ne možemo osigurati obroke. Večeru festival ne organizira.

U DC Veli Jože ne postoji kuhinja.

 

Prijava


Prijave na radionice traju do 20. srpnja!
Prijave na radionicu filmskog eksperimenta primaju se zasebno.

PRIJAVNICA (7ds radionice)
Prijavnica za radionicu filmskog eksperimenta (Kinoklub Zagreb)

Prijave za radionice fotografije, dubokog tiska i psihologije primaju se isključivo putem prijavnica na poveznicama iznad. (Za radionicu filmskog eksperimenta prijavljujete se direktno Kinoklubu Zagreb.)

U slučaju tehničkih poteškoća javite se na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Prijave su otvorene do 20. srpnja za radionicu filmskog eksperimenta, a do 14. srpnja traje pretprodaja.

Svi prijavljeni dobit će odgovor do 27. srpnja. Primljeni sudionici će nakon obavijestiti moći dobiti više informacija.Napomena:


U slučaju većeg broja prijava uzimat će se u obzir vrijeme prijave, motivacija i predispozicije sudionika.

Sve prijave zaprimljene nakon roka uzet će se u obzir isključivo u slučaju nepopunjavanja predviđenog broja slobodnih mjesta, a za njih vrijedi puna cijena.

Ako od prijavljene radionice odustanete, molimo vas da se odmah obratite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bi na vaše mjesto mogao doći netko drugi.

FB

7ds svijet potpune autorske slobode i pomalo neobičnih stanovnika smjestio se usred čarobne Istre, a već 15. godinu zaredom mladi i afimirani autori u njega dolaze kako bi predstavili svoj rad, razmijenili ideje i započeli nove suradnje. 

Pridruži nam se od 12. do 18. kolovoza!


7ds radionice

Sedam dana polaznici radionica stvaraju nove autorske radove koje predstavljamo u programu festivala, u sklopu završne multimedijalne manifestacije Upravo stvoreno. 


1. RADIONICA FILMSKOG EKSPERIMENTA

2. RADIONICA ANALOGNE FOTOGRAFIJE

3. RADIONICA DUBOKOG TISKA

4. RADIONICA PSIHOLOGIJE / KREATIVNOG RAZVOJA