Prijave na 7ds radionice


Prijave na radionice otvaraju se uskoro!

 

Opće informacije


7ds radionice održavaju se u Pazinu tijekom festivala Sedam dana stvaranja i traju od 12. do 18. 8. 2018.

Na radionice se prijaviti mogu svi bez obzira na prethodno iskustvo, osim ako nije drukčije naznačeno.

Sudionici intezivno rade na autorskim radovima koje završne večeri festivala predstavljaju na multimedijalnoj manifestaciji Upravo stvoreno u pazinskom Kaštelu. 

Sudionicima radionica osiguran je smještaj u Društvenom centru Veli Jože u Pazinu, ručak i manji doručak svih dana festivala.

Sudionicima su osigurani mentori i oprema.


Praktične informacije


Svaka radionica traje sedam dana, s radom se počinje dopodne, a navečer polaznici prate večernji program festivala. 

Mentori, polaznici, sudionici i dio organizacije festivala smješteni su tijekom festivala u DC Veli Jože u višekrevetnim sobama.

Sanitarni čvorovi sadrže dovoljno tuševa. Posteljina je dostupna, no možete ponijeti i vlastitu. 

Večeri u Pazinu su hladne i tijekom ljeta, pa ako vam deka nije dovoljna, molimo da ponesete sa sobom vreću za spavanje.

Sudionici za doručak dobivaju krafne, a za ručak kuhani obrok. Napominjemo da u DC Veli Jože ne postoji kuhinja.


Cijena


EARLY-BIRD: Cijena same radionice iznosi 250 kn, dok kompletan boravak na festivalu koji uključuje radionicu s opremom i mentorom, smještaj, ručak i simboličan doručak iznosi 500 kn. Nakon objave radionica, bit će objavljen i datum do kojeg traje pretprodaja.

REDOVNA: Cijena same radionice iznosi 500 kn, dok kompletan boravak na festivalu koji uključuje radionicu s opremom i mentorom, smještaj, ručak i simboličan doručak iznosi 750 kn. 

Kotizaciju možete platiti osobno na festivalu ili na žiro račun udruge Veliki mali čovjek HR1524020061100411893 (Erste banka).

VOLONTIRANJE: Postoji mogućnost volontiranja na festivalu u zamjenu za nižu cijenu radionice (1-2 osobe). Volontiranje podrazumijeva da sudionik ravnopravno s organizacijom dijeli odgovornost za dodijeljeni zadatak (npr. fotografiranje festivala), u skladu sa slobodnim vremenom koje ne provodi na radionici. Za volontiranje se, nakon što se prijavite putem prijavnice, možete javiti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Prijava


Prijave se primaju isključivo putem prijavnice na ovoj poveznici.

U slučaju tehničkih poteškoća sve podatke iz prijavnice možete poslati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Svi prijavljeni kandidati bit će kontaktirani mailom o rezultatima prijave, nakon čega će dobiti i detaljnije informacije o svemu.

Prijave će biti službeno otvorene nakon objave popisa radionica.


Napomena:


U slučaju većeg broja prijava uzimat će se u obzir vrijeme prijave, motivacija i predispozicije sudionika.

Sve prijave zaprimljene nakon roka uzet će se u obzir isključivo u slučaju nepopunjavanja predviđenog broja slobodnih mjesta.

Ako od prijavljene radionice odustanete, molimo vas da se odmah obratite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bi na vaše mjesto mogao doći netko drugi.

FB

7ds radionice

Sedam dana u okružju potpune autorske slobode rezultira novim radovima koje predstavljamo na festivalu, u sklopu završne multimedijalne manifestacije Upravo stvoreno. 

Na radionice se mogu prijaviti svi, bez obzira na prethodno umjetničko obrazovanje ili iskustvo.

Ovogodišnje radionice bit će objavljene uskoro. 

Radionice 2017.