RIJEČ-TIJELO-PROSTOR - književna i radionica pokreta

NAZIV: RIJEČ-TIJELO-PROSTOR

VODITELJICE: Neva Lukić i Josipa Bubaš

SADRŽAJ: Radionica će se prvenstveno baviti odnosom između teksta i tijela, a također i tih komponenti u odnosu na dani ambijent. Putem danih okolnosti (ambijenta Pazina) kreirat ćemo specifičan fizikalitet kroz koji će nastajati (pisani) tekst. Budući da se sam čin pisanja vrlo često doživljava odvojenim od tjelesnosti, ovaj put ćemo nastojati proučavati kako sam fizikalitet utječe na (književno) stvaralaštvo i imaginaciju, odnosno kako fizičko utječe na misaono. Cilj je stvoriti flow koji nas može iznenaditi; putem riječi i tijela komunicirati sa prostorom, zvukom i atmosferom koje doživljavamo kao partnere u kreativnom procesu. Radionica je namijenjena svim dobnim skupinama. Nije nužno prethodno plesno iskustvo.

PRODUKT: prezentacija na specifičnim lokacijama u gradu Pazinu koja uključuje pokret i tekst
BROJ SUDIONIKA: 5-10
POČETAK RADIONICE: 09.08.2015.
PREZENTACIJA: 15.08.2015.
KONTAKT: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

FB

7ds svijet potpune autorske slobode i pomalo neobičnih stanovnika smjestio se usred čarobne Istre, a već 15. godinu zaredom mladi i afimirani autori u njega dolaze kako bi predstavili svoj rad, razmijenili ideje i započeli nove suradnje. 

Pridruži nam se od 12. do 18. kolovoza!


7ds radionice

Sedam dana polaznici radionica stvaraju nove autorske radove koje predstavljamo u programu festivala, u sklopu završne multimedijalne manifestacije Upravo stvoreno. 


1. RADIONICA FILMSKOG EKSPERIMENTA

2. RADIONICA ANALOGNE FOTOGRAFIJE

3. RADIONICA DUBOKOG TISKA

4. RADIONICA PSIHOLOGIJE / KREATIVNOG RAZVOJA