Šenji V, radionica crtanja

Screen_Shot_2015-06-03_at_9.30.00_AM.png

NAZIV: Šenji V

VODITELJ: Valter Černeka

SADRŽAJ: Vjetar, suhozid, Apoksiomen, smokva, brod, znoj, krava, jame, sopelice, planina, lonac, knjiga, multikulturalnost, kadulja, pčela, Veli Jože, morske struje, simboli, Arena, križni put, aquapark, autocesta, antena.................. Ove godine Šenji i dalje razmišljaju o šenjima putem šenja, u malo jednostavnijem obliku za razliku od predhodnih godina; koristiti će se samo pak papir i ugljen. Dakle fokus radionice je na crtežu a tema je istarski pejzaž, zabilježiti njegovu mutaciju putem likovnog izražavanja i pritom imati na umu povijesni, etnički, arheološki, gastronomski, društveni i duhovni aspekt tog kraja. Vezanost uz prirodu obilježje je mediteranskog identiteta, te je prema tome cilj kvalitetno razvijati crtež zbog dugoročnog utjecaja na spomenuto područje. Uzimajući u obzir da crtež nije mrtva fleka na papiru, već živi i aktualan likovni jezik, polaznici su dobrodošli da osvijeste kriterije vlastitog stvaralaštva. Sva izrađena djela biti će uništena na završnoj prezentaciji radionice.

PRODUKT: Crteži ugljenom na pak papiru te zajednička završna prezentacija
BROJ SUDIONIKA: 5-8
POČETAK RADIONICE: 09.08.2015.
PREZENTACIJA: 15.08.2015.
KONTAKT: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

FB

7ds svijet potpune autorske slobode i pomalo neobičnih stanovnika smjestio se usred čarobne Istre, a već 15. godinu zaredom mladi i afimirani autori u njega dolaze kako bi predstavili svoj rad, razmijenili ideje i započeli nove suradnje. 

Pridruži nam se od 12. do 18. kolovoza!


7ds radionice

Sedam dana polaznici radionica stvaraju nove autorske radove koje predstavljamo u programu festivala, u sklopu završne multimedijalne manifestacije Upravo stvoreno. 


1. RADIONICA FILMSKOG EKSPERIMENTA

2. RADIONICA ANALOGNE FOTOGRAFIJE

3. RADIONICA DUBOKOG TISKA

4. RADIONICA PSIHOLOGIJE / KREATIVNOG RAZVOJA